Slide 1
LÅT OSS FÅ GE DIG
MÖJLIGHETEN TILL
DINA ÖGONS BÄSTA
UPPLEVELSER
NÅGONSIN!
Slide 1
LÅT OSS FÅ GE DIG
MÖJLIGHETEN TILL
DINA ÖGONS BÄSTA
UPPLEVELSER
NÅGONSIN!
previous arrow
next arrow

Brilliantkund
– glasögon från 195kr/månad

Som Brilliantkund kan du köpa glasögon, kontaktlinser eller solglasögon till dig själv och din familj – till en fast månadskostnad.

Brilliantkund är det självklara valet för dig som vill kunna köpa det du behöver för att kunna ta hand om din ögonhälsa. Köp glasögon, linser och solglasögon till en fast månadskostnad. Du väljer själv vilket månadsbelopp som du önskar att betala, dock är minsta månadsbeloppet 195 kr/mån.

Brilliantkund erbjuder ett köputrymme på upp till 30 000kr. Vid ett köputrymme på upp till 10 000kr betalar du 195kr/mån. Önskar du ett högre köputrymme än så väljer du att betala från 295kr/mån – helt räntefritt!

Oavsett hur många köp du gör på kontot så är månadskostnaden alltid den samma. Inga överraskningar eller långa bindningstider. Vill du betala mer en månad går det givetvis, du väljer vad som passar dig.

KÖP GLASÖGON, KONTAKTLINSER ELLER
SOLGLASÖGON FÖR EN FAST MÅNADSKOSTNAD.

Så funkar Brilliantkund
Uppdatera din syngarderob och köp glasögon, linser och solglasögon till en fast månadskostnad med Brilliantkund. Välj själv vilket månadsbelopp du önskar att betala. Allt efter dina behov och din livsstil.

Ett Brilliantkunds-konto gör det mycket lättare för dig om du eller någon familjemedlem behöver nya glasögon, linser eller solglasögon. Med Brilliantkund behöver du inte oroa dig för någon stor engångskostnad, eller behöva skjuta upp ditt inköp till nästa månad eller ännu längre än så.

Smidig betalning och billigare än kredit
Betalningen sker via autogiro och du kan väljer själv vilket månadsbelopp du vill betala, oavsett hur mycket du handlat för. Med ett bestämt köputrymme vet du alltid hur mycket du handlat för och hur mycket du har kvar.

Eftersom du betalar av din skuld varje månad så fylls köputrymmet hela tiden upp till maxgränsen. I och med att du slipper räntor blir det betydligt billigare än många andra krediter som låter dig betala av över tid.

Kredit på upp till 30 000kr
Brilliantkund erbjuder två olika nivåer av krediter. Första nivån erbjuder en kredit på 10 000kr med en månadsavgift på 195kr/mån. Andra nivån erbjuder en kredit på upp till 20 000kr, med möjlighet att med en utökad ansökan få upp till 30 000kr som köputrymme. Där kan du välja mellan att betala 295kr/mån upp till 895kr/mån.

Välj mellan olika månadsbelopp
Välj att betala det månadsbelopp som passar dig bäst:

Månadsbeloppet vid en kredit på 10 000 kr är 195 kr/mån med 19 kr/mån i admin.avgift.
Vid en maxkredit på 30 000 kr kan du välja att varje månad betala 295 kr/mån, 495 kr/mån, 695 kr/mån eller 895 kr/mån. Admin.avgift är 25 kr/mån.
Bli Brilliantkund redan idag och få ett konto för glasögon, linser, solglasögon och andra tillbehör till dig och hela familjen!

Räkneexempel
Vid ett köputrymme om 10 000kr, med 37 delbetalningar, en månadskostnad på 295 kr, 0% nominell ränta och en administrativ avgift på 25kr/månad blir den effektiva ränta 5,66%. Det totala kreditbeloppet blir 925 kr och det totala beloppet att betala tillbaka 10 925 kr (10 000kr + 925 kr).