KONTAKTLINSER

HÄR HAR VI SAMLAT DE VANLIGASTE FRÅGORNA
VÅRA OPTIKER FÅR FRÅN VÅRA KUNDER

kontaktlinser

Friheten med kontaktlinser
Känner du igen dig? Du slår upp ögonen på morgonen och allt är lite suddigt. Glasögon är en lösning, men kanske inte alltid den du föredrar. Här kommer goda nyheter – vi har en annan lösning som kan passa dig perfekt!

Vi här för att hjälpa dig hitta rätt bland vårt breda urval av kontaktlinser. Och om du tidigare har testat linser utan framgång, vill vi uppmuntra dig att prova igen! Dagens linser är en helt ny upplevelse. Tack vare nya material och teknologier kan nästan alla använda kontaktlinser idag. De är mjukare, bekvämare och släpper igenom mer syre, vilket betyder att dina ögon kommer att må bättre än någonsin.

Att kombinera glasögon och kontaktlinser ger dig friheten att få det bästa av två världar – komfort och flexibilitet, oavsett situation. Glasögon kan vara en elegant accessoar som ger dina ögon vila, medan kontaktlinser passar perfekt för aktiva dagar, sport eller situationer där du vill ha full synkomfort utan bågar.

Vi på Svensk Optik erbjuder även speciallinser för dig med tillstånd som keratokonus eller Sjögrens syndrom, så att du kan njuta av skarp syn oavsett dina unika behov. Välkommen in för en personlig rådgivning och hitta den perfekta lösningen för dig!


Välkommen till en värld av klarhet och frihet!

Regelbundna Linskontroller
Om du använder linser vet du redan hur viktigt det är med bra syn. Men visste du att det också är viktigt att regelbundet kontrollera dina linser och ögon? 
I början är det viktigt att vi kontrollerar dina ögon med tätare intervall, som van kontaktlinsbärare rekommenderar vi att du kontrollerar dina ögon en gång om året. Vi finns alltid här för våra kunder, så skulle du mot förmodan få ett tillfälligt problem så är det viktigt att vi gör en kontroll.

Hos oss på Svensk Optik tar vi hand om dina ögon på bästa sätt. Våra optiker erbjuder inte bara linskontroller, utan också en samsynutredning – en undersökning som ser till att dina ögon samarbetar på bästa sätt och att du kan fokusera utan problem. Detta är särskilt viktigt om vi märker något under din vanliga synkontroll som behöver extra uppmärksamhet.

Och om du prenumererar på vår tjänst Linsboxen, ingår dessa linskontroller utan extra kostnad. Det betyder att du inte bara får dina linser levererade direkt hem till dig, utan också regelbunden professionell ögonvård som håller dina ögon friska och dina linser i toppform.

Så tveka inte – ge dina ögon den omsorg de förtjänar. Kontakta oss  på tel 0415-412 16 och boka en tid för din nästa synundersökning. Vi ser fram emot att hjälpa dig!